ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Ботев ПдНовиниСпорт

Почти пълен е вече Колежа за мача с Панатинайкос

Почти пълен е вече стадион „Христо Ботев“ за сблъсъка от втория предварителен кръг на пловдивския Ботев с гръцкия Панатинайкос. Проверка в системата за онлайн продажба на билети показва, че са останали малко над 2000 билета за продажба два дни преди тежкия мач реванш. „Канарчетата“ излизат е четвъртък от 21:00 часа срещу Панатинайкос, след като загубиха с 1:2 първия мач.

Продажбата на билети върви много по-добре от двубоя с Марибор, като към момента Централната трибуна и Трибуна Изток са почти пълни – достъпни за продажба са нищожната бройка от по около 40-50 места в двете трибуни. Впечатление прави известен отлив от фенската трибуна „Юг“, която срещу Марибор бе почти пълна, а сега има около 1500 свободни места. Почти разпродадени са ъгловите блокове, както и централният, докато двата непосредствено до най-върлите фенове все още предлагат много свободни места. Само може да гадаем дали това общо със скандалите, свързани с боя между феновете на последното дерби Ботев – Локо преди два дни.

За сметка на това почти разпродадена е северната трибуна, която пък предния мач остана със свободни места. Там има малко повече от 500 свободни за продажба места, които вероятно ще се разпродадат до последно до четвъртък – което със сигурност ще се случи и останалите свободни места на Централния сектор и Източната трибуна. Дали това ще се случи и с трибуна „Юг“ и Колежа ще бъде препълнен за тежкия евромач предстои да видим в следващите два дни.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина